18-19 martie 2024 • HOTEL JW MARRIOTTParticipare

PR & Communication Summit revine cu o noua editie pe 18-19 martie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti. Noua editie include, pe 18 martie, 3 masterclass-uri intensive si conferinta MedComm, iar pe 19 martie, conferinta principala si gala COMMA 2024. Evenimentul se va desfasura cu audienta exclusiv offline, doar in sala de conferinta.

In functie de optiunea de participare aleasa, completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la conferinta si/sau la masterclassuri, si/sau gala. Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact@prsummit.ro la Contacte.

Locurile sunt limitate! Alegeti din timp pachetul care raspunde cel mai bine nevoilor voastre de invatare.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 16 februarie 2024 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 17 februarie 2024 – 7 martie 2024, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 8 martie 2024, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 8 martie 2024 taxele nu vor mai putea fi returnate.

  • Hosting by Host-Age.ro