21 Martie 2023 • HOTEL JW MARRIOTT
REZERVA UN LOCParticipare

PR & Communication Summit revine cu o noua editie pe 21 martie la Hotel JW Marriott din Bucuresti. Pentru a va inregistra la eveniment, va rugam sa completati unul dintre formularele de mai jos. Evenimentul se va desfasura cu audienta doar in sala de conferinta.

INSCRIERE PARTICIPARE CU PLATA

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inscrie la PR & Communcation Summit. Costul participarii in sala de conferinta este 95 euro + TVA, prin oferta Early Bird, valabila pana la 1 martie 2023. Dupa aceasta data pretul va fi de 125 euro + TVA.

Dupa completarea formularului, vei primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verifica si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adauga adresa contact@prsummit.ro la Contacte.

ACREDITARE MEDIA SI CREATORI DE CONTINUT

Reprezentantii media sau creatorii de continut pot solicita o acreditare la eveniment. Fiecare solicitare va fi analizata si aprobata pe baza relevantei fata de eveniment si in limita locurilor disponibile.

Invitatiile la eveniment vor fi distribuite incepand cu data de 1 martie, in mai multe serii, pana pe 15 martie. Te rugam de aceea sa verifici in Junk/ Spam si in Promotions si Updates, daca folosesti Gmail. Solicitarile neconfirmate in termenul acordat vor fi redistribuite celor de pe lista de asteptare.

  • Hosting by Host-Age.ro