21 Martie 2023 • HOTEL JW MARRIOTT
REZERVA UN LOC

Program

08.00 - 08.45
INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR
Cafeaua, croisssantul si locul preferat ii asteapta pe cei mai matinali dintre participanti.
09.00 - 10.30
SESIUNEA 1
Opening Debate: Reshaping Communication Strategies in Turbulent Times
Ultimii trei ani au fost plini de transformari rapide si neasteptate pentru profesionistii din comunicare si PR. Noul an ne pune in fata unor noi provocari care ne testeaza din nou rezilienta. In plus, domeniul e in plina evolutie. Tehnologia are un impact din ce in ce mai mare in comunicare, iar noua generatie are asteptari clare de la branduri si companii. Urmariti o sesiune care va raspunde la multe intrebari actuale.
10.30 - 11.00
PAUZA DE CAFEA
O cafea alaturi de profesionistii in domeniu este intotdeauna un moment bun de socializare.
11.00 - 13.00
SESIUNEA 2
What’s Hot in Public Relations
Pandemia, instabilitatea sociala si geopolitica, criza energetica europeana au schimbat status-quo-ul in mai toate domeniile, inclusiv in cel al Relatiilor Publice. Dupa doi ani de adaptare la realitatea pandemiei, in 2022 am relansat comunicarea companiilor si am reusit sa integram cu succes noi tactici si sa gasim noi cai de a ajunge la public. Acum ne uitam la exigentele consumatorilor si la integrarea pe scara larga a unor noi tehnologii. Participati la o sesiune care ne aduce noile tendinte ale anului.
13.00 - 14.30
PAUZA DE PRANZ
Ca intotdeauna, la mijlocul zilei, participantii sunt asteptati la un pranz de 5 stele.
14.00 - 16.00
SESIUNEA 2
Exploring New Ways in Communication
Trecem printr-o perioada plina de schimbari, iar relatiile publice au in fata noi provocari si oportunitati deopotriva. Cu cat planifici mai in amanunt urmatorii pasi, cu atat mai bine vei fi pregatit sa gestionezi schimbarile care vor aparea. Brandurile trebuie sa asigure o comunicare rapida, transparenta si empatica cu toate publicurile interesate. O sesiune care ne duce in culisele unor campanii deosebite.
  • Hosting by Host-Age.ro