Creating Your Successful Career Today in Comms & PR

Bine ai venit

PR & Communication Summit si BCR prezinta Young PR, un seminar inedit si intensiv dedicat tinerilor pasionati de comunicare si relatii publice. Pe 21 martie, studentii si tinerii profesionisti au fost invitati la Hotel JW Marriott din Bucuresti pentru a lua pulsul industriei de PR locale si pentru a obtine setul de informatii necesar pentru a construi o cariera de succes intr-un domeniu atractiv, ce evolueaza continuu.

Vorbitori 2023

Nicoleta Deliu

Head of Communication, BCR

Cristina Hanganu

Head of Communication & CSR, Lidl Romania

Sabina Stirb

Head of Communications, Samsung

Ioana Cucu

Communication Director, GRF+

Iulia Botar

CSR & Communication Director, GRF+

Andreea Blejan

Head of Social Media Hub, BCR

PROGRAM 2023

Young PR a fost dedicat studentilor si tinerilor la inceput de cariera in comunicare, marketing si relatii publice. In cadrul acestui seminar, participantii au aflat in ce consta practic activitatea unui specialist in comunicare, atat in companii, cat si in agentiile de PR, adresand intrebari specialistilor cu experienta dovedita in domeniu.

Young PR a avut loc pe 21 martie, intre orele 16:00 - 18:00, la JW Marriott din Bucuresti.

CE VEI AFLA

TENDINTE ACTUALE

Identifici noile tendinte si inveti cum pot fi introduse acestea cu succes in campaniile de comunicare pentru a imbogati rezultatele.

IDEI CREATIVE

Intri in culisele unor campanii creative, schimbi puncte de vedere si afli idei noi de la renumiti practicieni din domeniul comunicarii.

SOLUTII APLICATE

Specialistii te vor invata cum sa creezi un plan de PR eficient, cum sa alegi canalele de comunicare si ce trebuie sa masori la final.

CUM PARTICIPI

Young PR Seminar a avut loc pe 21 martie la Hotel JW Marriott din Bucuresti, de la ora 16:00. Studentii si tinerii la inceput de cariera in comunicare, marketing si relatii publice au putut solicita o invitatie gratuita la eveniment. Fiecare solicitare a fost analizata si aprobata pe baza motivatiei si in limita locurilor disponibile.

Galerie Foto

#PRSUMMIT24
Urmareste-ne in social media pentru noutatile editiei si surprizele pe care le pregatim participantilor.
  • Hosting by Host-Age.ro