Bine ai venit

PR & Communication Summit prezinta Young PR, un seminar inedit si intensiv dedicat tinerilor pasionati de comunicare si relatii publice. Pe 19 martie, studentii si tinerii profesionisti sunt invitati la Hotel JW Marriott din Bucuresti pentru a lua pulsul industriei locale de PR si pentru a obtine setul de informatii necesar pentru a construi o cariera de succes intr-un domeniu atractiv, ce evolueaza continuu.

Vorbitori 2023

Nicoleta Deliu

Head of Communication, BCR

Ioana Cucu

Communication Director, GRF+

Cristina Hanganu

Head of Communication & CSR, Lidl Romania

Sabina Stirb

Head of Communications, Samsung

Iulia Botar

CSR & Communication Director, GRF+

Andreea Blejan

Head of Social Media Hub, BCR

PROGRAM

Young PR este dedicat studentilor si tinerilor la inceput de cariera in comunicare, marketing si relatii publice. In cadrul acestui seminar, participantii vor afla de la vorbitori cu experienta in ce consta activitatea unui specialist in comunicare, atat in companii, cat si in agentiile de PR.

Programul va fi anuntat incepand cu 1 martie, asa ca ramai cu ochii pe noi!

CE VEI AFLA

TENDINTE ACTUALE

Identifici noile tendinte si inveti cum pot fi introduse acestea cu succes in campaniile de comunicare pentru a imbogati rezultatele.

IDEI CREATIVE

Intri in culisele unor campanii creative, schimbi puncte de vedere si afli idei noi de la renumiti practicieni din domeniul comunicarii.

SOLUTII APLICATE

Specialistii te vor invata cum sa creezi un plan de PR eficient, cum sa alegi canalele de comunicare si ce trebuie sa masori la final.

CUM PARTICIPI

Young PR va avea loc pe 19 martie la Hotel JW Marriott din Bucuresti, de la ora 14:30. Studentii si tinerii pasionati de domeniu vor putea solicita o invitatie gratuita la eveniment. Fiecare solicitare va fi analizata si aprobata pe baza motivatiei si in functie de limita locurilor disponibile.

Galerie Foto

#YOUNGPR24
Urmareste-ne in social media pentru noutatile editiei si surprizele pe care le pregatim participantilor.
  • Hosting by Host-Age.ro